Kejsarpalatser

Kejsarpalatser

Vi tog sikte mot kejsarens palats. Vi visste att vi förmodligen inte kunde komma så nära men vi gjorde ert tappert försök.

Framme vid palatset så var det en hel del avstängt och vi fick gå runt. Vi hade hoppats på att få se en liten bit och det fick vi…
Nu middag och sedan en drink på toppen av hotellet.

20130528-201027.jpg

Jepp, det var det hela. Mer än så här få ni inte se och det är inte för att vi råkade spring på kejsaren och lovade att inte berätta att vi blivit bjudna in på te… Nej så här mycket fick vi se.

Vi besökte den internationella konferens centret som ligger i närheten. Ett fint hus med spektakulär takhöjd av glaskonstruktion.

20130528-213423.jpg

Vi kände oss lite lata idag så vi tog 3 olika rutter med en bussrundtur. Vi ser ju väldigt lite av Tokyo när vi far runt med tunnelbanan under marken. Även om det känns väldigt turistigt så är det ett smidigt sätt att få lite grepp om staden och hur allt förhåller sig till varandra och så är det ju bekvämt.

Vi hittade en liten kul pryl idag. Utanför en optiker stod det två vagnar med vardera 4 rostfria behållare och låda med pappersservietter.

Det tog lite tid innan vi förstod vad vi skulle göra. Jodå, av med brillorna, ner i första badet, tryck på en knapp och så började det bubbla om brillorna. Upp med dem ner i nästa bad och sedan fram med näsduken. Tada!!

Sedan såg vi Tokyo med helt andra ögon i ungefär en timme tills att mina var fulla av av fingavtryck.

20130528-213543.jpg

2 Comments

  1. Elisabet persson · maj 29, 2013 Reply

    Det är jätte kul att få följa med på er resa o se vad ni upplever som en spännande bok

  2. laila · maj 29, 2013 Reply

    En sådan glasögontvätt skulle jag behöva. Jag har ff inte klurat ut varför ungdomarna klär upp ut sej? ha de gott.

Leave a reply