Redo för Kyoto

Redo för Kyoto

Utöver all små extra finesser i toalett stolen som dusch, bidé, värme reglage (för vem vill sitta på en kall toalett sits) så ha vi också en knapp för spolljud. Om man nu inte vill att alla skall höra vad man gör så kan man dämpa ”oljudet” med spolljud. En annan liten finess har vi upptäckt uppvärmda speglar. Vår badrumspegel är uppvärmd, med andra ord inga
dimmiga speglar efter duschen.

Resan till Kyoto genomfördes med exakthet från tågets sida. Brief stop betyder att man har exakt tre min att komma av tåget och nya passagerare går på. Det är bara att skynda sig.

Väl framme fick vi vänta i 45 min för att få checka in. Men att bo granne med shopping center är inte så tokigt. Har kunde vi konstaterar att S M L gäller fortfarande.

20130521-212917.jpg

Vi började så smått att vandra upp i i staden genom trånga gator och en hel del trafik. Men så många cyklar och vart jag tittat så är dem så fina och chromfärgade. Precis en sådan som jag har letat efter. Och billig var de också .. Undrar om de kan skicka en till Sverige

20130521-213533.jpg

Brevlådorna ser lite skojigare ut här. Här drar man sig inte för att skoja med postverkets tillhörigheter. Nejdå man kan dessutom färga den brun när alla andra postlådor är röda.

20130521-213934.jpg

Leave a reply