Dag 2| Varför?

Dag 2| Varför?


Ok. Jag kommer ihåg att jag mailade och frågade om vi skulle ta resväska eller ryggsäck. Ryggsäck fick vi till svars. Varför är det då bara klanen kasselring som har ryggsäck & alla andra väskor på hjul. Vi får hoppas att ryggan blir användbar i mongoliet. Idag har vi hälsat på Lenin. Vår teori är det är en vaxdocka eller så har de sprutat in något starkt efter som han såg självlysande ut.
Vi också fönstershoppat på Gum, det gamla vackra varuhuset från 1893. Det var nog lite för exklusivt för oss åtminstone tyckte vakterna det eftersom de följde efter oss hela tiden.
Efter en lång promenad genom gatorna & kaffestopp hittade vi vita huset där vi hoppades att få se spåren av jeltsin attack istället fann vi en strålande glad polis. Den första av väldigt många.
Nu ska vi inkvartera oss på tåget mot Irkutsk.

1 Comment

  1. ijda · maj 18, 2008 Reply

    🙂 Tänk på att dom andra antagligen inte har packpåsar i oilkka färger… det gör ju faktiskt livet lite enklare eller hur?! Och hur öppnar man 4 resväskor inne i en tåghytt undrar jag… sååå.. dom slänger nog avundsjuka blickar på era ryggsäckar och undrar varför ingen berättade för dom att det e bättre med ryggsäckar. DESSUTOM… varför vara som alla andra???

    Ni verkar ha det bra. Skoj att se att mms:en funkar – Åsa har blivit en proffsbloggare – i’m impressed!

    Stor kram // Ijda

Leave a reply