Dag 3 Moskva

Dag 3 Moskva

Nu gor vi oss redo for en dag pa egen hand i Moskva. Planen ar att vi skall halsa pa Lenin och se hur han har. Vi hoppas pa att bli bjudna pa te. Vi far se hur hans dagsform ar.

Vi skall ocksa titta pa Gum, det anrika kopcentrumet fran Sovjet tiden. Det ligger vid roda torget Vi forvantar oss att utbudet har okat nagot sedan dess.

Jag hoppas att vi skall hinna med och kolla in Lenins bostadshuskomplex ocksa. Pa avstand ar de enormt stora. Jattekolosser! Men avstanden ar stora.

Igar kvall fick vi uppleva baksidan av Moskva nar vi var ute och at. En man i min alder var starkt paverkad av andra saker an alkohol och forsag sig med mer. Tragiskt men det finns ju pa manga stallen.

Ikvall drar vi vidare med tag till Irkutsk, da blir det 4 dagar med tag sa det kan kanske tar nagra dagar innan vi hor av oss igen.

1 Comment

 1. ulla · maj 17, 2008 Reply

  Hej alla ni vagabonder! vi Wahlbergare följer med spänning er fantastiska resa. Redan innan ni klivit på tåget har ni hunnit med många saker och sett historiska platser- det ska bli spännande att följa er.

  Vad ni äter för mat….är det nudlar på tåget, med hett vatten från samovaren??? el delikatesser som säljs utmed perrongen? hoppas att ni har fått en trevlig kupé, och trevlig tågpersonal!

  Idag i regnet har Jonas och Johnny seglat hem Eleonore till Ingarö- de är nog både kalla o trötta när de kommer hem. Uffe var med fram till Skanstull.

  kram på er alla- vi hörs!

  Ulrika o resten av gänget

Leave a reply