Dag 3| Perm Uralbergen

Dag 3| Perm Uralbergen


Igår kväll åkte vi till tågstationen. Det var lite obehagligt att se hur snabbt miljön ändrar sig. Helt plötslig är vi omgivna av utslagna människor, påverkade av både det ena och det andra. Poliser som på andra ställen varit hur många som helst är spårlöst borta. 
Vi fick en liten bekräftelse på att ryggsäckarna är bra. När väl hade gått på tåget insåg vi att det inte finns obegränsat med bagageutrymme. Det var mycket prat om hur man skulle få plats med alla väskor. Vi tryckte in vara väskor under sätena. Så var vi klara.
Nu har vi snart åkt i 24 h & lagt 120 mil räls bakom oss. Vi närmar oss Perm och Uralbergen senare ikväll. Vi har gjort 2 stop idag då vi kunnat sträcka på benen. Enligt tidtabellen säger det är 15-20 min stop men det har mest rört sig om 10 min. Ingen rör sig några länga sträckor från tåget, det är ju inte ett tåg man vill missa.
Från tåget ser vi otroligt fina björkskogar. Små tillsynes nedslitna gamla byar med trähus som på bilden. Jag undrar vad de gör för att försörja sig.

1 Comment

  1. ijda · maj 22, 2008 Reply

    det var ju det jag sa… 😉 koffert på tåget… hallå!!! ni var så mycket smartare än alla andra – heja klanen kasselring!!

Leave a reply